Loading...
 

Hogyan támogathatod a budapesti hackerspace-t?

Pénzbeli adomány

Mi Ez? oldalról:
Jogi személyek támogatását is örömmel vesszük. A támogatóktól érkező adományokkal lehet egyes tagok díját kiváltani vagy a Tudásközpont által biztosított infrastruktúra működtetését és eszközök beszerzését finanszírozni. A támogatásokat egy külön oldalon köszönjük a szponzoroknak, ahol logójukkal megjelenhetnek


A budapesti hackerspace szervezeti hátterét az Asimov Alapítvány adja, mely közhasznú alapítvány, így tudunk SzJA 1% felajánlásokat is fogadni. Ezen kívül legegyszerűbben banki átutalással tudsz adományt küldeni nekünk, az alapítvány CIB-nél vezetett bankszámlaszáma: 10700385-48295008-51200002, a közleményben kérünk tüntesd fel, hogy hsbp adomány. Amennyiben ismétlődő utalással állítanál be rendszeres adományt, a közleménybe kerüljön be annak rendszeressége, pl. „hsbp havi adomány”.

A beérkezett támogatások megtekinthetők az alapítvány üvegzseb rendszerében. Amennyiben jogi személyként valamilyen igazolásra vagy egyéb segítségre van szükséged, fordulj hozzánk vagy az Asimov alapítvány fenti linken át elérhető munkatársaihoz. Köszönjük!

Tárgybeli adomány

Amennyiben akár új, akár megunt hardverrel támogatnád a hackerspace-t, vedd fel velünk előzetesen a kapcsolatot hogy megbizonyosodjunk róla, tudjuk-e fogadni az adományt és nálunk lenne-e a legjobb helye.
Contributors to this page: dnet .
Page last modified on Thursday 25 of June, 2020 16:24:02 CEST by dnet.

Upcoming Events

No records to display