Loading...
 

hackerhirharsona

Nyakgyartas

In progress

Tisztelt kollégák!

A mai este folyamán egy teljesen új folyamatot sikerült kidolgozni a nyomtatott áramköri lapok elkészítésére. Figyelem! A folyamat csak télen végezhető el egy titkos összetevő miatt!
Az első lépés természetesen a nyák rajzolatának megtervezése tetszőleges pdf formátumban, ugyanis az internet kávézókban található kiszolgáló egységek(közismertebb nevén pultos) nem képesek mást értelmezni. Amennyiben ez megtörtént, ún. műnyomó papír beszerzése szükséges, ebből limitált példányszámban található irodánkban A4-es 80g/m^2 formátumban. Egyébként misnyo laboráns felkeresése szükséges.
Utána egy még nem kompromittált helyen kell kinyomtatni a rajzolatot szigorúan lézernyomtatóval. Vigyázat, félig kiürült tonerrel nem használható a technológia. Amennyiben a nyomtató be akarja gyűrni a papírt, ajánlott az angolos távozás, a kiszolgáló személyzet termetétől függően. Ha a nyomtatás sikeres, ajánlott minimális borravaló felajánlása, ha a kiszolgáló személyzet hosszabbított szarusegédlettel(műkörömmel) rendelkezik, egy kedves megjegyzés ezt helyettesíti.
"Update: a piros kukacos 24-es netcafé a Dohány utcában egész jó szolgálatot tett eddig. Oda lehet menni nagy esély-jel."
A kinyomtatott papírt ezután egy még nem használt, de tisztított nyomtatott áramköri lapra kell helyezni, és megfelelően rögzíteni. Figyeljünk oda, hogy a széleknél minimum 2-3 cm ráhagyás szükséges a nyáklapon, ez járulékos veszteség. A rögzítés után egy felmelegített vasalóval(nem tüzes(sic!)) vasaljuk rá a papírt egészen addig, amíg olyan színe nem lesz mint Stef kajájának(barna).

Upcoming Events

No records to display