Loading...
 

Tagdíj fizetése


Tagdíj fizetési útmutató

A Hackerspace design patternből
Quote:
Feladat: Szükség van a bérlet és egyéb felmerülő rendszeres költségek kifizetésére. Projektek finanszírozásához is pénzre van szükség.
Kivitelezés: A tagdíjak rendszeres gyűjtése, kivétel nélkül. Megfelelő összeg kiválasztása. Diákoknak kedvezmény. Legalább három havi rendszeres kiadásnak megfelelő összeg kell rendelkezésre álljon, mindig, kivétel nélkül. Totalitárius pénztáros megválasztása.


Mi Ez? oldalról:
Quote:
Minden tagnak hozzá kell járulnia a hely fentartásához, ezt havonta 5-10 ezer forint befizteéssel teheti meg, cserébe haználhatja az infrastruktúrát és kap hozzászólási jogot a Tudásközpont döntéseihez. Az intervallum lehetőséget add arra, hogy mindenki a lehetőségei szerint járuljon hozzá, de ne alakulhassanak ki nagy eltérések.

Jogi személyek támogatását is örömmel vesszük. A támogatóktól érkező adományokkal lehet egyes tagok diját kiváltani vagy a Tudásközpont által biztosított infrastruktura müködtetését és eszközök beszerzését finanszirozni. A támogatásokat egy külön oldalon köszönjük a szponzoroknak, ahol logójukkal megjelenhetnek

Tagdíj fizetés módja

  • Asimov Alapitvany CIB 10700385-48295008-51200002, Közlemény: hsbp havi adomány (ajánlott beállítani az automatikus utalást; „havi” értelemszerűen cserélendő, ha más rendszerességel állítod be)
  • Indokolt esetben a tagdíjat BitCoin-ban is elfogadjuk: BTC donation @hspbp

Contributors to this page: dnet , stef and eapo .
Page last modified on Monday 09 of October, 2017 13:37:22 CEST by dnet.

Upcoming Events

1)  Tue 01 of Jan, 2019 18:00 CET
Kotes workshop
2)  Thu 17 of Jan, 2019 18:00 CET
pcb-rnd workshop