Loading...
 
Munkatársaim,

A Tudásközpontban különböző technológiák felkutatása és learatása mellett, a humán erőforrás-állományunk leghatékonyabb kihasználása is cél. Ennek érdekében a Tudásközpont minden humán erőforrása a projekt-pozíció mátrix (ld. 18-a melléklet) szerint köteles feladatokat ellátni a különböző projektekben. Karrier ajánlatunk minden erőforrásunk számára biztosítja a ranglétra összes fokát az hegesztés-oktatósegédtől az kutatási miniszterelnöki pozícióig bezárólag. A projekt-pozíció mátrixnak köszönhetően (ld III-as csatolmány) - a teljes életpálya egyszerre élvezhető. A projekt-pozíciós mátrix [23] szigorúan betartott szolgálati hierarchiái és megfelelő bonus-malus rendszerek alkalmazásával 10,94%-al innovatívabbak a termékeink a piaci versenytársaink eredményeihez képest.
A Tudásközpont minden projektjében a saját fejlesztésű iso9ööö-II módszertan (ennek része a projekt-pozíció mátrix, ld előző levelem) biztosítja az állandó minőséget és az alapos dokumentációt. Az is9ööö-II módszert (inkluzíve projekt-pozíció mátrix, v.ö. A. John, B Taylor, 2007) szabadalmaztatásra és szabványosításra benyújtottuk nemzetközi szervezetekhez.
Tagjaink közé szigorú előválogatás útján, genetikai kapcsolat bizonyítása után lehet felvételt nyerni.
Látogatók: a 3 hónapnál nem régebbi nemzetbiztonsági ZS átvilágítással rendelkező érdeklődők a protokoll osztály előjegyzési listájára felvételt kérhetnek.
Eredményeinket a lehető legszélesebb körben szabadalmaztatjuk, védjegyekkel és szerzői jogi mechanizmusokkal védjük a lehető legszigorúbban a kiszivárgástól, szélesebb megismeréstől, ez az oka a jogi feladatkörök sokaságának (wikipedia:projekt-pozíció mátrix).
A legnagyobb haszon reményében kutatásainkat a tömegbiztonsági, védelmi, telekommunikációs, minőségbiztosítási, gyógyszer és génkutatási területekre fokuszáljuk.

Dr. med Kovách Ty. Bendegúz,
Dokumentumfrikciós szakreferens,
háttértörténet kutatási és archiválási alosztály 199-b


-- Dr Kovach Bendeguz tudtommal a keno- es sikositoanyagok vilagszerte elismert szakertoje, az aktatologatas optimalizalasara tette fel eletet.

Hatter

A H.A.C.K. es a Fuggetlen Magyar Tudaskozpont neveken gondolkoztam, a h.a.c.k. nyilvan mi vagyunk, de az FMTk-rol ugy ereztem kicsit elfeledkeztunk. Igy megprobaltam ertelmezni mit jelenthet, ebben a szarkazmus mufajat probaltam alkalmazni. a fmtk siman lehetne a hack 'gonosz' ikre, egy virtualis adminisztracios pokol, ezer szaballyal, eltulzott karikaturaja a hagyomanyos k+f vilagnak. hordhatnank pl feher kopenyeket, lehetne kituzonk, alapithatnank bizottsagokat, meg mindenfele buta szabaly loghatna a falakon. igy az egeszbol konceptet csinalhatnank, hasonloan, ahogy a berlini c-base egy lezuhant urhajo otletere epul. persze kifele nem kell eltulozni, csak finoman.

Contributors to this page: stef .
Page last modified on Monday 23 of November, 2009 18:15:20 CET by stef.

Upcoming Events

No records to display